Verslag VIAG themadag 29 juni jl. te Kameryck

03-07-2018 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Vrijdagmiddag 29 juni jl. stond er een een VIAG themadag op het p[rogramma. Ondanks het mooie weer een goede opkomst en zeer interessante presentaties. Als u niet bent geweest, u heeft echt iets gemist.

Als eerste heeft Fortinet ons meegenomen in de praktijk van Security Transformatie binnen Nederlandse Gemeeten, vervolgens heeft Marthe Fuld van VNG realisatie over "regie op GDI door gemeenten" en een opoep gedaan "hoe nu verder?", tenslotte is de middag afgesloten door Solventa die ons meegenomen hebben naar de gemeente van de toekomst.

Alle drie de presentaties hebben tot veel stof tot nadenken gegeven en hele interacgieve sessies.

Voor de presentaties klik hier

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig