Regelhulp voor beveiliging van procesautomatisering

19-08-2021 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Veel bedrijven hebben hun industriële controlesystemen (ICS) of operationele techniek (OT) verbonden met internet. Dat betekent dat ze kwetsbaar zijn voor cybercriminaliteit. Met de Security Check Procesautomatisering kunnen ondernemers snel in kaart brengen waar risico’s zitten en welke maatregelen ze kunnen nemen.

Deze Regelhulp, die ook zonder technische of IT-kennis kan worden gebruikt, biedt organisaties een praktisch hulpmiddel om hun cyberweerbaarheid te vergroten. Een ondernemer doet in ongeveer 10 minuten een zelfscan en ontvangt meteen een handige checklist van nog te nemen beveiligingsmaatregelen.

De Regelhulp is ontwikkeld in opdracht van het Digital Trust Center (DTC) van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Het DTC heeft als missie om 1,8 miljoen Nederlandse bedrijven weerbaarder te maken tegen toenemende cyberdreigingen, van zzp’ers tot en met het grootbedrijf.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig