Gebruikersverenigingen en de kracht van samenwerking

11-03-2021 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter • 0 Reactie

iBestuur interviewde Jos Heijmans, voorzitter van de Gebruikersvereniging PinkRoccade Local Government, Patrick van Domburg, voorzitter van Gebruikersvereniging Centric, Ronald Mons, CIO van het samenwerkingsverband Drechtsteden, en Huib Schröder, leveranciersmanager ICT bij de gemeente Apeldoorn, over de gebruikersverenigingen. Het een informatief en kritisch verhaal geworden, met daarin ook een oproep aan bestuurders om zich kandidaat te stellen voor een functie in het dagelijks bestuur, portefeuille Samenwerking en bestuurlijke positionering.

U kunt het artikel hier lezen.

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig