AI binnen gemeenten: van hype naar praktijk

29-10-2020 • Geplaatst in Nieuwsbrief en VNG door Renk Ruijter

'Artificiële Intelligentie als instrument voor gemeenten' is een digitaal magazine van de VNG, het CBS, de gemeente Amsterdam en Code for NL. Het legt in begrijpelijke taal uit wat Artificiële Intelligentie is en wat ze kan betekenen voor gemeenten. De publicatie belicht het complexe onderwerp van meerdere kanten, van praktijkvoorbeelden tot en met de angels van algoritmen die aanwezige vooroordelen kunnen vergroten en versterken.

Lees het volledige artikel in het nieuwe e-magazine van VNG Realisatie.  https://publicaties.vngrealisatie.nl/2020/e-magazine/10/ai-binnen-gemeenten-van-hype-naar-praktijk/

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig