Nathan Ducastel nieuwe directeur VNG Realisatie

09-06-2020 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Nathan Ducastel neemt vanaf 19 juni de functie van directeur-bestuurder van VNG Realisatie voor zijn rekening. Hij volgt Hugo Aalders op, die per 1 juli is benoemd tot directeur Dienstverlening Sociale Verzekeringen bij de Sociale Verzekeringsbank. Ducastel combineert zijn nieuwe functie met zijn huidige rol als directeur Beleid voor het onderdeel informatiesamenleving.

VNG Realisatie (VNG-R) is onderdeel van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Samen met gemeenten werkt VNG-R aan oplossingen om de gemeentelijke uitvoering te verbeteren. Ducastel is al sinds zijn start bij de VNG in 2017 nauw betrokken bij het portfolio van VNG-R. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij PBLQ en het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Pieter Jeroense neemt per 19 juni het team Lokale Democratie & Veiligheid en het team Recht van Ducastel over. De Algemene Directie heeft gekozen voor een tijdelijke benoeming binnen het bestaande directieteam, om zo in alle rust een nieuwe directeur te kunnen werven.

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig