Kennisdelen in coronatijd

21-05-2020 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter • 0 Reactie

Fysieke evenementen gaan door de coronacrisis voorlopig niet door. Maar kennisdeling binnen de overheid staat gelukkig niet stil. Bijeenkomsten worden online voortgezet in de vorm van interactieve webinars. Ook op het gebied van digitalisering binnen de overheid staan er binnenkort een aantal interessante digitale evenementen op de agenda. Welke mag u echt niet missen? Wij zetten er een aantal voor u op een rij.

Interessant voor u?

  1. Webinar: Open Data Basics: De Open State Foundation organiseert een webinar voor iedereen die meer wil weten over de basisprincipes van open data.
  2. Week van grip op informatie: VNG Realisatie organiseert verschillende digitale bijeenkomsten die in het teken staan van informatiebeheer, actieve openbaarmaking en digitale duurzaamheid.
  3. ECP Webinar: gedistribueerde digitale identiteit: U wordt  tijdens dit webinar  bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rondom digitale identiteit in Europa en Nederland.
  4. Communicatiebureau Osage en Pleio organiseren het webinar: Overheidssites toegankelijk voor iedereen.
  5. In het webseminar: Aan de slag met AI binnen de Overheid krijgt u praktische tips en meerdere handleidingen over hoe u zelf met AI kunt experimenteren.
  6.  Gebruiker Centraal en Direct Duidelijk organiseren de online ‘direct duidelijk tour’ waarin u meer leert over het verbeteren en verduidelijken van uw communicatie.

Wat organiseert u?

Organiseert u zelf binnenkort een webinar of online evenement dat interessant is voor professionals die werken aan de digitale overheid? Wij horen graag van u. Mail naar redactie@digitaleoverheid.nl en wij bekijken of we uw webinar onder de aandacht kunnen brengen van onze doelgroep

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig