Whitepaper: Doorgifte persoonsgegevens buiten EU

30-01-2020 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Tegenwoordig zijn we door het internet over de hele wereld met elkaar verbonden. Niet gek dat we daarom (bijvoorbeeld) gebruik maken van diensten welke afkomstig zijn uit andere landen. Vaak worden daarbij ook persoonsgegevens gedeeld. Echter, de bescherming van persoonsgegevens is niet in alle landen hetzelfde geregeld. 

Met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het niveau van gegevensbescherming binnen de EU wel gelijkgetrokken. Maar waar welke regels zijn er als u  persoonsgegevens deelt met bedrijven en instellingen in landen buiten de EU? 

Het antwoord daarop geeft privacy-adviseur Kim Reijnen, met praktische toelichtingen en voorbeelden, in deze whitepaper. 
 

Download nu de whitepaper

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig