Digitale transformatie enquête

30-01-2020 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Digitale transformatie staat hoog in het vaandel bij gemeenten. Echter is er weinig informatie over de breedte en de impact van digitale transformatie en op welke wijze de transformatie vorm gegeven wordt.

De TU Delft voert in samenwerking met Politecnico di Milano (Italië) een internationaal onderzoek uit om te begrijpen hoe nieuwe digitale technologieën de organisatie van overheidsdiensten veranderen. Tevens worden activiteiten die overheidsmanagers moeten doen om de introductie van nieuwe digitale technologieën te bevorderen geanalyseerd.

De vragen kunnen inzicht geven waar uw eigen organisatie staat. En de uitkomsten van de enquête zullen in een toekomstig nieuwsbrief gepubliceerd worden.

Vul in de digitale transformatie enquête door hier te klikken.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig