Presentaties IBD Regiobijeenkomsten najaar 2019 beschikbaar

11-12-2019 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

 

De IBD heeft in oktober en november een aantal regiobijeenkomsten verzorgd rondom informatiebeveiliging en privacy/gegevensbescherming. We waren in Leidschendam-Voorburg, Coevorden, Valkenswaard, Oss, Deventer, Bergen op Zoom, Venlo, Heerhugowaard en Meppel.  We kijken terug op een geslaagde reeks!

De presentaties van de plenaire opening en de verschillende workshops kunt u hier downloaden.

Heeft u vragen, interessante ideeën voor de workshops tijdens onze bijeenkomsten of wilt u uw gemeente aanmelden als gastgemeente voor bijvoorbeeld het voorjaar van 2020, neem dan gerust contact met ons op via de IBD Helpdesk 070 373 8011 of via bijeenkomsten@ibdgemeenten.nl.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig