VNG realisatie zoekt ambassadeurs!

16-01-2019 • Geplaatst in Nieuwsbrief en VNG door Renk Ruijter

Ambassadeurs gezocht!

Als gemeente wil je graag kennis nemen van de praktijkverhalen van andere gemeenten. VNG Realisatie zoekt ambassadeurs die bereid zijn via hun netwerk deze informatie te delen.

Verhalen uit gemeenten

VNG Realisatie helpt gemeenten bij het verspreiden van verhalen uit hun praktijk, door samen met hen artikelen te schrijven en te verspreiden. Deze informatie willen we graag met je delen. Zo wordt je op de hoogte gehouden van wat er in andere gemeenten gebeurt.

Daarnaast kun je op deze manier actief deel uitmaken van het verspreiden van onze boodschap, door met slechts twee klikken de berichten via je eigen kanalen te delen, door ambassadeur te worden.

Wat betekent dat ambassadeurschap precies?
Uiteindelijk gaat het om het meehelpen bij het verspreiden van onze nieuwsberichten (met name inhoudelijke artikelen, blogs, projectinformatie etc.). Hiervoor krijg je maximaal 1x per week een mail, met daarin de optie om een door ons klaargezette tweet, facebook- of LinkedIn post via je eigen kanalen te delen. Dat delen is met twee klikken, en (bij voorkeur) het toevoegen van een eigen simpele duiding, gebeurd. Hiervoor moet je wel eenmalig inloggen bij  Social Seeder.

Als je mee wil doen, krijg je binnenkort een uitnodiging vanuit het programma met een link waarmee je je kunt aanmelden als ambassadeur (zo geef je toestemming). Ook kun je je interesses aangeven. De keuze daarin wordt in het komende jaar uitgebreid. Zodra je je aangemeld hebt, kun je mee gaan delen. Je krijgt maximaal één keer per week een mail, met artikelen die helemaal voor je klaar staan om via jouw social media kanalen te verspreiden.

Heb je belangstelling? Meld je aan bij cees.vanwestrenen@vng.nl  en je krijgt meer informatie.

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig