Geslaagd fieldlab Dienstverlening

03-10-2018 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Tijdens het Fieldlab Dienstverlening vorige week werkten per dag ruim 150 medewerkers van gemeenten samen met marktpartijen, uitvoeringsinstellingen, softwaredevelopers, designers en collega's van andere overheden aan innovatieve concepten voor gemeentelijke dienstverlening.

Vanuit de verschillende tracks techniek, services & toepassingen, implementatie & verandering en e-government hebben we afzonderlijk en vooral in verbinding met elkaar gewerkt aan fundamenteel betere dienstverlening aan inwoners en ondernemers. De common ground is weer een stap verder gebracht. Samen met Zwollenaren hebben we de verbeteringen in de dienstverlening onderzocht via klantreizen en serviceformules en de visie op digitale dienstverlening en de +1-gemeente is ook verder geconcretiseerd.

Op de site werkenaaneenoverheid.pleio.nl en via de hashtag #fieldlabDV18 op social media vindt u alle filmpjes, blogs, verhalen en resultaten van de week. De komende weken zullen we met elkaar de resultaten verder concretiseren. Zo kunnen alle gemeenten gebruik maken van de toepassingen die tijdens het fieldlab zijn ontwikkeld en verbeteren we samen steeds meer de dienstverlening aan inwoners en ondernemers.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met leonie.brouwer@vng.nl.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig