Gratis masterclass 'Digitaal leiderschap' voor jonge informatieprofessionals

05-09-2018 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Native organiseert een 4-daagse masterclass 'Digitaal leiderschap bij gemeenten' voor onze jonge interne medewerkers. Er zijn nog 6 plaatsen vrij die wij gratis beschikbaar stellen voor collega's van gemeenten.  Hier vind je de inhoud van de masterclass.

Meld je snel aan want VOL=VOL en dit zijn normaliter kostbare masterclasses!

Waar gaat digitaal leiderschap over?

De maatschappij verandert volop o.a. door technische mogelijkheden, nieuwe sociale structuren en verduurzaming. Dit vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. En gezien de importantie van informatievoorziening vraagt dit om "digitaal leiderschap":

'Dit is het vermogen om verbindingen te leggen tussen (maatschappelijke) vraagstukken, mensen, middelen en (technische) mogelijkheden.'

Maar ook: digitaal leiderschap gaat niet alleen over de digitale transformatie (big data, AI, IoT, blockchain) maar zeker ook over de basis op orde (basisregistraties, zaakgericht werken, architectuur, financiën). Immers, zonder een goed fundament is geen ruimte om te bouwen.

Wat leer je dan?

Na de masterclass weet je veel meer over de moderne mogelijkheden, maar weet je ook alles over de informatievoorziening van de huidige Nederlandse gemeente. En tijdens deze dagen wordt je regelmatig de spiegel voorgehouden over je eigen vermogen om digitaal leiderschap te tonen. In de masterclasses kom je niet alleen om nieuwe kennis en inzichten op te halen, maar ook om actief te discussiëren met andere jonge informatieprofessionals.

Interesse?

Als je interesse hebt, en je wilt meer informatie, stuur dan een mail naar info@nativeconsulting.nl . Als je al zeker weet dat je mee wilt doen, schrijf je dan direct in:  klik hier. De toelating wordt bepaald door de volgorde van inschrijving en de functietitel.

Het aantal plaatsen is beperkt (maximaal 6). De cursusdata zijn op vrijdag 21 en 28 september en vrijdag 5 en 12 oktober. Er kan zich maximaal één persoon per organisatie opgeven. De kosten voor koffie, thee, lunch en cursusmateriaal zijn voor onze rekening :-). Als je  je inschrijft, maar je komt niet opdagen, dan brengen we wel een bedrag van 175,- euro in rekening. Dit is om ervoor te zorgen dat de aanmeldingen wel serieus zijn.

Omdat Native Consulting staat voor kennisdeling, 8 jaar geleden is begonnen met 'Door gemeenten voor gemeenten', inmiddels ook met 'Raad aan de Raad' en dit tijdperk vraagt om verbinding van kennis, leek dit ons een aanpak waarmee wij wederom uitdragen daar waar wij voor staan.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig