Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Unieke samenwerking Dutch Delta Group (DDG) en KPN voor dé werkplekdienstverlening

05/07/2018

                             

Unieke samenwerking Dutch Delta Group (DDG) en KPN voor dé werkplekdienstverlening binnen de lokale overheid!

Met de handtekeningen van Guus Nijssen (directeur DDG) en Hans Buurman (KPN) werd het feit: de samenwerking tussen beide organisaties. En daarmee is de 1e stap gezet om een unieke digitale en beheerde werkomgeving te bieden aan lokale overheden.

De uitgebreide kennis, stabiliteit en kennis van KPN, aangevuld met de specialistische kennis van DDG op het gebied van lokale overheidsapplicaties. Samen zijn KPN en DDG klaar om te voldoen aan de groeiende vraag van gemeentes: realiseren van een complexe ICT-oplossing die werkplekken, hosting en bedrijfsapplicaties omvat.

Aanvullende expertises voor het beste resultaat

De lokale overheid zoekt naar totaaloplossingen op ICT-gebied. De KPN Werkplekdienst heeft in de markt inmiddels een goede naam opgebouwd. Maar ICT- dienstverlening voor de lokale overheid vraagt om specifieke kennis en ervaring. Omdat KPN echt het verschil wil maken binnen de lokale overheid, is naast die betrouwbare, stabiele en flexibele werkplekoplossing ook sectorspecifieke kennis van bedrijfsapplicaties en beheerexpertise nodig. DDG is dé partij die de dienstverlening van KPN voor deze specifieke sector aanvult. Zo heeft DDG kennis van en ervaring met alle gangbare applicaties in de gemeentemarkt, bijvoorbeeld Centric én PinkRoccade.

Partnership met Dutch Delta Group

DDG richt zich sinds 2009 volledig op de lokale overheidsmarkt. Hierdoor zijn ze de afgelopen jaren dé expert op het gebied van TAB dienstverlening voor de lokale overheid geworden. Inmiddels werkt DDG voor ruim 220 gemeenten. In alle opzichten zijn ze de ideale partner voor KPN om samen de KPN werkplekoplossing aan te bieden op deze specifieke markt.

Next steps

Er is veel belangstelling vanuit de lokale overheid. Ook bieden DDG en KPN inmiddels al gezamenlijk op enkele concrete aanbestedingstrajecten. Hans Buurman (KPN): “Als combinatie kunnen we echt in de behoefte voorzien van deze lokale overheden. Betrouwbaarheid, stabiliteit aangevuld met specifieke kennis en ervaring van de applicaties in deze sector: de ideale Digitale Werkomgeving Lokale Overheid!”

Komende ontwikkelingen

De samenwerking tussen DDG en KPN is een 1e stap om een groei binnen de lokale overheid mogelijk te maken. Want ook daar wil KPN de weg naar de digitale transformatie inslaan. Meer informatie over de innovatieve ontwikkelingen van deze unieke samenwerking vindt u op kpn.com.

KPN

Innovatief en vertrouwd

KPN Lokale Overheid is dé innovatieve en vertrouwde ICT-partner van de lokale overheid. Vanuit onze betrouwbare positie geven we mede met partners invulling aan de ontwikkelingen die lokale overheden raken. Dit doen wij door relevante innovatieve diensten voor de lokale overheid te laten werken. Op het vlak van connectiviteit, ICT diensten en identiteit maken we mogelijk wat mogelijk moet zijn en méér. Met het Gemnet netwerk als veilige en besloten basis. Zo helpen we lokale overheden niet alleen te voldoen aan hun verplichtingen maar stellen we hun ook in staat ieder moment, altijd en overal te kunnen (samen)werken. Onze kernwaarden persoonlijk, eenvoud en vertrouwen staan daarbij steeds centraal.

Voor meer informatie: info.lokaleoverheid@kpn.com