Nieuw VIAG bedrijfslid WinVision stelt zich voor

03-07-2018 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Winvision adviseert en ondersteunt bij de digitalisering van dienstverlening en werkprocessen. In nauwe samenwerking helpen we organisaties bij de transitie naar de (hybride) cloud – een noodzakelijke transitie om kostenefficiëntie, schaalbaarheid, gegevensveiligheid en flexibiliteit mogelijk te maken. We doen dit vanuit oplossingen binnen het Microsoft-platform en begrijpen de uitdagingen en processen bij de lokale overheid. Daardoor zijn we in staat de juiste oplossingen te adviseren, implementeren en integreren. Of het nu gaat om een moderne (Office 365) werkplek, een sociaal intranet of oursourcing-vraagstukken, Winvision helpt u graag aan de hand van een gedegen IT-strategie roadmap met een duidelijke focus op gebruikersadoptie.

Meer informatie vindt u op onze website: https://www.winvision.nl/lokale-overheid

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig