Fortinet SecurityDay 20 juni 2018

31-05-2018 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

IT-security is een belangrijk onderwerp op de agenda van menig CIO. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) is inmiddels van kracht. En door Internet of Things en BYOD vervagen de grenzen van het netwerk meer en meer. Dit leidt tot een enorme complexiteit aan security-oplossingen. En complexiteit is de # 1 vijand van uw security omgeving. Kortom, het is goed om u van tijd tot tijd te laten informeren over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van security.

Daarom organiseert Fortinet voor haar klanten een informatieve dag waarbij verschillende zaken aan de orde komen en er tevens de gelegenheid is tot het stellen van vragen en te netwerken met branchegenoten.

Voor aanmelding en registratie klik hier

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig