De VNG Academie: Leerreis Omgevingswet

31-05-2018 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Geef jij (mee) vorm aan de veranderingen als gevolg van de Omgevingswet? En ben je op zoek naar nieuwe inzichten, praktische handvatten en tips om de Omgevingswet succesvol in te voeren in jouw organisatie? Dan is de Leerreis Omgevingswet dé plek waar je antwoorden kunt vinden. Niet alleen vanuit externe deskundigen, maar juist ook vanuit je collega’s bij verschillende betrokken organisaties. De Interbestuurlijke Leerreis is er voor opdrachtgevers (managers, bestuurders) en opdrachtnemers (projectleiders, programmamanagers, adviseurs) van gemeenten, waterschappen, provincies, omgevingsdiensten en het Rijk. En voor ketenpartners. Deelnemers uit de eerste ronde waarderen vooral het interbestuurlijk uitwisselen van ervaringen en de aandacht voor concrete toepassing van instrumenten en handvatten.

Ga mee op reis! Lees meer over de 'Leerreis Omgevingswet' (link is external).  

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig