Nieuw: Regelhulp Cyber Security Scan Smart Industry

03-05-2018 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Digitalisering en nieuwe technologie worden in een steeds hoger tempo onderdeel van bedrijfsprocessen en businessmodellen. Voor organisaties is het hierbij belangrijk om de cyberveiligheid in de gaten te houden. Daarom heeft het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) in samenwerking met Smart Industry, TNO en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) de Cyber Security Scan Smart Industry ontwikkeld.

Tips en adviezen tegen cyberdreigingen

Met deze scan krijgen organisaties in de maakindustrie inzicht in de cyberveiligheid en adviezen en tips om zich te beschermen tegen cyberdreigingen. Na het doorlopen van de vragenlijst volgt een overzichtspagina met adviezen op drie belangrijke onderwerpen die kunnen helpen om de digitale weerbaarheid te vergroten, namelijk organisatie en management, interactie met systemen en technologie.

Het is raadzaam om de scan na een half jaar opnieuw in te vullen om te kijken of er nieuwe onderwerpen zijn waarmee u aan de slag kunt.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig