Dienstverlenersplatform eHerkenning en eIDAS

03-05-2018 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Samen met eHerkenning organiseert de projectgroep eIDAS een informatiebijeenkomst met praktische informatie voor dienstverleners die zijn aangesloten op eHerkenning en zij die in het kader van eIDAS nog een aansluiting op het koppelvlak 1.11 van eHerkenning gaan maken.

Op 12 juni a.s. vindt dit Dienstverlenersplatform (voorheen Gebruikersplatform) plaats. Tijdens deze middag word geïnteresseerde dienstverleners een  programma vol nieuwe en relevante informatie aangeboden. Er is volop ruimte om te netwerken. Er zijn praktijkvoorbeelden en er is mogelijkheid te spreken met leveranciers. Naast de plenaire sessies over eHerkenning en eIDAS kan men kiezen uit een 4-tal break-out sessies.

De definitieve uitnodiging wordt binnenkort verstuurd. Meld u alvast aan en reserveer onderstaande datum in uw agenda.

Datum: 12 juni

Locatie: De Zilveren Vosch te Utrecht

Tijd: 13.00 – 18.00 uur

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig