Uitnodging bijeenkomst ‘Jouw succes, mijn succes’ gemeente Utrecht

11-12-2017 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

De gemeente Utrecht nodigt alle gemeenten en uitvoeringsorganisaties uit digitale oplossingen voor het verbeteren van de dienstverlening te delen met andere overheden. Onder het motto ‘Jouw succes, mijn succes’ kunnen zij elkaars project adopteren. Een professionele coach helpt hen daarbij.

Programmamanager Publieksdienstverlening Corinne van Veldhuisen van de gemeente Utrecht is enthousiast: ‘We zien zoveel mooie laagdrempelige online oplossingen langskomen, een klantvriendelijke portal, een mooie tool om heldere webteksten te schrijven: noem maar op. Wij vinden dat deze successen moeten worden gedeeld, zodat andere gemeenten hier snel van kunnen profiteren. Met die gedachte zijn we samen met een aantal andere gemeenten en uitvoeringsorganisaties "Jouw succes, mijn succes" gestart.’

Coach

Tijdens een bijeenkomst op 16 januari 2018 kiezen de deelnemers het digitale succes dat het best bij hun organisatie past. Een coach van KING / VNG Realisatie helpt met het overnemen van de oplossingen. Er wordt ook gekeken wat er nodig is om het goede idee in alle gemeenten van Nederland in te voeren.

Feestelijke bijeenkomst

‘En omdat wij vinden dat je elk succes moet vieren, sluiten we de succesvolle invoering van de projecten af met een feestelijke bijeenkomst. Hoe is de digitale oplossing ingevoerd en ontvangen? En natuurlijk kijken we vooruit: hoe kunnen we ons bewezen succes verder verspreiden?’

Deelnemen

Gemeenten en uitvoeringsorganisaties die willen meedoen aan ‘Jouw succes, mijn succes’ kunnen zich nu opgeven bij KING / VNG Realisatie via het aanmeldformulier.

Kijk voor de voorwaarden op DA2020.nl.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig