MijnOverheid weer verkozen tot populairste overheidswebsite van het jaar

07-12-2017 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

MijnOverheid is voor het tweede jaar op rij verkozen tot populairste website van het jaar in de categorie Overheid. MijnOverheid is de persoonlijke website van burgers voor overheidszaken met al meer dan 6,9 miljoen geactiveerde accounts. Via de berichtenbox op MijnOverheid kunnen zij digitale post ontvangen van meer dan 200 gemeenten, pensioenfondsen en landelijke organisaties zoals de Belastingdienst, SVB en UWV. Klik hier voor meer informatie over MijnOverheid

Logius - MijnOverheid verkozen tot populairste overheidswebsite van het jaar

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig