14.10 uur Is uw gemeente “smart” in 2020!

24-11-2017 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Termen als Smart City, Big Data, IoT etc. komen steeds vaker voor binnen gemeentes, maar wat betekenen ze nu precies. Waarom is dit belangrijk voor uw gemeente en zijn investeringen hierin noodzakelijk.

De ervaringen die Erik van der Noordt heeft opgedaan gemeente Breda en de BAR-organisatie (gemeente Barendrecht, Alblasserwaard en Ridderkerk) worden aangehaald. Hoe zij een start hebben gemaakt om van hun stad een Smart City te maken. Beide voorbeelden zijn op een totaal andere manier ingevuld, waarbij wel in de directe behoefte van de gemeente werd voorzien. Deze voorbeelden zal Erik gebruiken om uit te leggen wat de volgende stap gaat zijn in Smart City.

The Networkers leveren expertise op het gebied van netwerken (denk hierbij aan wired & wireless). Hierbij leveren ze diensten zoals, wifi survey, consultancy, netwerk design/advies en implementatie/configuratie. Daarnaast leveren ze op het gebied van security o.a. managed security, cloud security, security audits, ethical hacker diensten en forensische criminologie. Zij komen het beste tot hun recht bij problemen met de complexe IP-infrastructuur, waar specialistische kennis bij benodigd is. Van high level design en netwerk architectuur adviezen tot aan de daadwerkelijke implementatie en configuratie.

 

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig