15.35 uur sessie 1 GGI

19-10-2017 • Geplaatst in VIAG congres door Renk Ruijter

In het kader van Samen Organiseren wordt samen met gemeenten gewerkt aan de GGI . Het belang en de urgentie om hiermee aan de slag te gaan is tijdens de laatste ALV nagenoeg unaniem onderschreven. Tijdens deze sessie krijgt u uitleg over de GGI, bouwt u kennis op wat GGI voor uw gemeente kan betekenen en gaat u aan de slag met op welke manier u GGI kunt opnemen in uw ICT-planning en informatiebeleidsplan. We gaan uitgebreid in op de verschillende onderdelen van de GGI (GGI-NetwerkGGI-Servicebusen GGI-Veilig) en is er aandacht voor govroam en het randvoorwaardelijke IPv6 .

Peter Klaver en Jeroen Schuuring

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig