15.25 uur sessie 1 Het nut van het werken in communities

19-10-2017 • Geplaatst in VIAG congres door Renk Ruijter

  Sigrid de Boer  Jan Buurman

“No matter who you are and where you work, most of the smartest people work somewhere else”. Dit is een waarheid als een koe. De vraag is alleen: Wat doen we met deze waarheid? In de wereld van de Open Source vormt dit de basis voor in het werken in communities. Door het inzetten van communities in organisaties delen, verspreiden en ontwikkelen we kennis, ervaring en expertise. Dit beperkt zich niet tot de IT-afdeling. Communities hebben ook een grote waarde als het gaat om onderwerpen als jeugdzorg, fraudebestrijding, AVG/GDPR of het bereiken van digibeten. In deze presentatie krijgen de deelnemers inzicht in het nut van communities, hoe deze in te zetten zijn, welke lessen we kunnen trekken uit de bestaande communities en bestaande best practices.

Informatie over de sprekers:

Jan is een energiek en enthousiast spreker die graag de deelnemers uitdaagt met nieuwe en frisse ideeën. Hij is werkzaam als Managing Consultant inspireert en begeleid organisaties bij het toepassen van de moderne manieren van werken.

Sigrid is een pro-actief persoon die graag acteert in complexe dynamische omgevingen. De overheid sluit hier perfect bij aan. Zij is werkzaam als key-account manager en helpt overheidsinstellingen met toepassingen rondom Open Source en Red Hat technologie.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig