14.15 uur sessie 4 Niet lullen, maar poetsen

19-10-2017 • Geplaatst in VIAG congres door Renk Ruijter

Ard van Burken

Deze titel zegt eigenlijk al genoeg! Een workshop over het samenwerken in complexe en grote organisaties waar de wereld nooit stil staat. Waarbij het (samen)werken, het leren en continue verbeteren centraal staat. 

Waar kunnen we samenwerken en hoe onderwijs ons daar bij kan helpen. Arno van Burken is een enthousiaste en gedreven manager met een schat aan ervaring en kennis, met name gericht op het snijvlak van organisatiemanagement en ICT. Deze interactieve workshop zit vol informatie met praktijkvoorbeelden.

Arno van Burken is hoofd ICT/FB bij de Gemeente Rotterdam Cluster Dienstverlening

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig