14.15 uur sessie 2 Landelijke online diensten ! of ?

19-10-2017 • Geplaatst in VIAG congres door Renk Ruijter

Collectief denken en ontwikkelen vraag om samenwerking op verschillende niveaus. Dat heeft meerdere, soms onverwachte dimensies voor de lokale bedrijfsvoering en informatievoorziening. In deze sessie staat de verhouding tussen lokale dienstverlening enerzijds en de landelijke collectieve voorzieningen centraal. Hoe behoud je bijvoorbeeld de verbinding tussen collectieve voorzieningen en de lokale dienstverlening aan uw inwoners en ondernemers?

We nemen je mee op het pad dat we voor de landelijke online diensten lopen. We kijken terug op de ervaringen van de pilotgemeenten en vooruit op 2018 en 2019. Wat hebben we geleerd? Wat vind jij belangrijk als we samen optrekken? Hoe sluiten gemeenten makkelijker aan op de landelijke diensten? En hoe gaan we opschalen?

Marjolein Bryant en Randy Eichhorn

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig