11.45 uur sessie 4 Gemeente Nieuwkoop & Bechtle – Resultaatgericht werken

19-10-2017 • Geplaatst in VIAG congres door Renk Ruijter

  Chantal Hoppe Joep Peters

De totstandkoming van een complete IT-omgeving met als pijlers de interne & externe samenwerking, transparantie en “Het Andere Werken”. 

ICT is niet langer een belemmering!

Bio Chantal Hoppe

Chantal Hoppe is ruim een jaar werkzaam bij Gemeente Nieuwkoop als Teamleider Computerization and Automation (I&A). Chantal is met haar team verantwoordelijk voor het ondersteunen van de raad en het bedrijfsleven en voor diensten en relaties tussen besturen, partnerorganisaties, burgers / bedrijven en instellingen.

Bio Joep Peters

Joep Peters, Business Developer bij Bechtle, is verantwoordelijk voor het domein overheid, educatie en zorg. Samen met de Bechtle accountmanagers en consultants helpt hij organisaties bij het optimaliseren en continueren van de business.

 

 

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig