11.45 uur sessie 1 CIO 3.0: een gemeentelijk perspectief op de digitale transformatie

19-10-2017 • Geplaatst in VIAG congres door Renk Ruijter

Jos Smits

De ontwikkelingen rondom informatiebeveiliging, open en bigdata, cloud, omgevingswet en vele andere in de gemeente hebben hun effect op de ICT dienstverlening. Deze is vanouds gepositioneerd als een ondersteunende, facilitaire dienst die vooral op kosten wordt gestuurd. Recente ervaringen met de decentralisaties en informatie gestuurd werken heeft de gemeente doen beseffen dat op die terreinen andere manieren van werken vereist zijn om de gewenste innovatie en transformatie vorm te geven. Een manier die, meer dan nu, gericht zal zijn op het samen met de ‘business’ organiseren.

Deze sessie is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij innovaties en vernieuwingen bij gemeenten. Jos (professional partner M&I/Partners) gaat in op ervaringen en ideeën om de samenwerking tussen de ‘business’ en de informatievoorziening vorm te geven.

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig