VIAG congres 2017: Parallelprogramma dinsdag 14 november 2017

24-08-2017 • Geplaatst in VIAG congres door Renk Ruijter

11.45 – 12.25 uur            Parallelronde 1

 

1.         

2.         

3.        

4.       

 

13.30 – 14.10 uur            Parallelronde 2

 

1.    

 

2.     

3.     

4.   “Samen Verbinden door te Koppelen in de Cloud”

Door Johan van Marle (directeur eGem) en Ruben van der Zwan, CEO en oprichter van Yenlo & het Centraal Aansluitpunt Yenlo

    

Yenlo is reeds vele jaren een groot voorstander van het centraliseren van gegevensstromen voor de overheid en semi-overheid middels een centraal aansluitpunt voor digikoppelingen. Inmiddels is het “Managed Digikoppeling Cloud Platform” ruim 5 jaar live en zijn vele organisaties ontsloten op alle soorten koppelingen vanuit de Basisregistraties.

Tijdens deze presentatie zal Ruben van der Zwan, CEO en oprichter van Yenlo & het Centraal Aansluitpunt, ingaan op de laatste ontwikkelingen, zoals het verhogen van beschikbaarheid door inzet Diginetwerk via eGem, pre-filled formulieren vanuit de Basisregistraties, de eenvoud van “Samen Verbinden” door het centraal vastleggen van standaarden en bericht vertalingen, en tenslotte hoe je de betrouwbaarheid van de gehele keten kunt verbeteren zodat je op elkaar kunt vertrouwen in het primaire proces. Ruben zal tevens een kort (live) overzicht geven van het platform.

Voor wie:

Organisaties die op zoek zijn naar een robuuste, professionele en kosten effectieve centrale oplossing voor Digikoppelingen, Digileveringen, Digimelding, Diginetwerk, Pre-filled formulieren vanuit Landelijke Voorzieningen of een (Gemeentelijke) Servicebus uit de Cloud.

IT managers, Architecten, Business Owners, en Ketenregisseurs, informatie managers en netwerk beheerders.

 

14.15 – 14.55 uur            Parallelronde 3

 

1.  

2.   

3.   

4.   

15.25 – 16.05 uur            Parallelronde 4

1.  

2.   

3.     

 

4.   Optie In2IT

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig