Berichtgeving KING over opening inschrijving gezamenlijke aanbesteding GT Vaste Communicatie

27-02-2017 • Geplaatst in King en Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Op 14 februari jl. heeft KING aan gemeenten en daaraan verwante organisaties laten weten dat ze de inschrijving voor de gezamenlijke aanbesteding GT Mobiele Communicatie 2 heeft geopend. Inschrijven kan tot 24 maart.

In 2016 heeft de VNG voor 283 gemeenten en daaraan verwante organisaties met GT Mobiele Communicatie 1 al een raamovereenkomst afgesloten met vier providers. Gemeenten die daaraan meedoen genieten hoge kwaliteit tegen de laagste tarieven in de markt.

Bijgaand het nieuwsbericht. Het staat u vrij dit te gebruiken voor uw eigen media.

http://www.gemeentelijketelecommunicatie.nl/inschrijving-gt-mobiel-communicatie-2-geopend/

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig