Workshop 1.1: De digitale transitie – Welke stappen kan uw organisatie nemen?

17-10-2016 • Geplaatst in VIAG congres door Renk Ruijter

 

Overal om ons heen ervaren we de gevolgen van de digitale transitie van onze maatschappij. Zowel burgers als bedrijven hebben te maken met veranderende denkwijzen, processen en de kritische rol van informatie.
Hoe gaat uw organisatie daarmee om? Is uw organisatie op een dusdanige manier ingericht om nu, maar vooral ook in de toekomst, op een juiste manier te kunnen blijven handelen? Hoe beïnvloedt dit uw dienstverlening?

Tijdens deze interactieve workshop gaat u zelf aan de slag om de digitale volwassenheid van uw eigen organisatie te onderzoeken. Als eerste nemen wij u mee in de stappen die uw organisatie kan nemen om te groeien naar een digitaal denkende organisatie in een ketengeoriënteerde informatievoorziening.Dit doen wij aan de hand van het EIM Transitiemodel. Op basis vandit model gaat u vervolgens aan de slag meteen GroeiPadScan* waarmee u direct inzicht krijgt in uw persoonlijke situatie. De resultaten van alle deelnemers worden met elkaar besproken, waardoor u direct handvatten krijgt om de volgende dag aan de slag te gaan. De uitkomsten van uw persoonlijke GroeiPadScan krijgt u na de workshop toegestuurd. Tevens zal de gemeente Veere vertellen over hun eigen digitale transitie; van analoog werken naar digitaal denken ervaren en vormgeven.

Wilt u hands-on aan de slag en de volgende dag direct richting geven aan uw eigen digitale ambities aan de hand van actuele inzichten van collega’s en de best practices van gemeente Veere? Kom dan naar deze interactieve workshop!

 * Om de GroeiPadScan te kunnen uitvoeren dient u een smartphone, tablet of laptop met werkende internetverbinding te hebben

Geert Ridderbos - Hoofd Bedrijfsvoering gemeente Veere

 

Bart Suers – Business Consultant BCT

Walter Bril – Business Consultant BCT

Ludo Gulpen – Accountmanager gemeenten BCT

 

 

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig