Key-note speaker en congresopening, NIEK BOES!!

17-10-2016 • Geplaatst in VIAG congres door Renk Ruijter

Dit is uw kans om eens kennis te maken met deze unieke cabaretier, theatermaker en entertainer Niek Boes. Een optreden van Niek Boes is een van de meest verassende show spektakels in de wereld.

Hoe hij alleen met zijn stembanden, zijn strottenhoofd en mond bijvoorbeeld de evolutie van tijd, verleden, heden en toekomst  kan imiteren is niet onder woorden te brengen.Hij behoort momenteel tot de meest exclusieve artiest in zijn genre. Met talloze optredens over de hele wereld en op televisie en radio heeft hij een groot publiek weten te bereiken en ontving hij verschillende theaterprijzen in binnen en buitenland.

Door zijn spectaculaire theatershow met Karin Bloemen, heeft Niek Boes nu ook zijn naam gezet in het theater. Zijn shows zijn een aaneenschakeling van gedaanteverwisselingen, comedy, conferences, prachtige muziek, mime, improvisaties met het publiek en vertederende momenten, met als indrukwekkende rode draad niet van echt te onderscheiden geluidenimitaties. Een voorstelling om niet te vergeten.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig