Deelsessie 3.2: Activity Based Working

17-10-2016 • Geplaatst in VIAG congres door Renk Ruijter

Traditionele bedrijfsprocessen zijn star. Klanten melden zich bij de balie. Die verbindt ze door met een specialistische afdeling. Voor vervolgtrajecten zijn vaak weer anderen verantwoordelijk. Bij iedere stap moeten kenniswerkers informatie uit verschillende delen van het systeem halen. En als ze niet op kantoor zijn moet de klant nog meer geduld hebben.

Bij Activity Based Working bepaalt een slim systeem welke medewerker een klantvraag het beste kan oppakken. Daarbij is contactinformatie uit alle kanalen direct beschikbaar. Het systeem ondersteunt zelfs bij het nemen van beslissingen. Bovendien is het via de cloud ook met mobiele apparatuur en op de desktop thuis toegankelijk.

Tijdens de presentatie wordt het concept van Activity Based Working en de mogelijkheden die dit biedt voor gemeenten toegelicht. Daarnaast wordt er een vertaling gemaakt naar de architectuur die nodig is om dit te realiseren. 

Keynote speaker Erik Veldhoen

Veldhoen is de grondlegger van Activity Based Working in Nederland, oprichter van verschillende bedrijven op dit gebied en auteur van bestsellers als You-topia. Hij zal de ins en outs van Activity Based Working toelichten aan de hand van uiteenlopende praktijkvoorbeelden.

Spreker Lonneke Dikmans

Lonneke Dikmans is country manager van eProseed en spreekt regelmatig op conferenties, seminars en workshops over innovatie en de toepassing van IT in primaire bedrijfsprocessen. Zij zal de vertaling naar de applicatie architectuur toelichten.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig