Deelsessie 2.4: “Borging veilige gegevensuitwisseling via Suwinet”

17-10-2016 • Geplaatst in VIAG congres door Renk Ruijter

In september is de implementatie gestart van het programma “Borging veilige gegevensuitwisseling via Suwinet” (BGVS) met 12 startbijeenkomsten door het hele land. KING begeleidt de implementatie in samenwerking met de VNG. In de workshop gaan we op interactieve wijze met elkaar aan de slag met de tools en oplossingen die helpen bij het borgen van de informatiebeveiliging rondom Suwinet. Ook staat het delen van best practices op het programma. Met en van elkaar leren.

 

Wijnand Heijnen de projectleider van het implementatieteam verzorgt de begeleiding van de workshop. 

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig