Deelsessie 2.3: PPO Academie

17-10-2016 • Geplaatst in VIAG congres door Renk Ruijter

Na de succesvolle Academie rondom het Nationaal Uitvoeringsprogramma Dienstverlening en e-overheid, opgezet door KING/VNG in samenwerking met de VIAG, zijn we gestart met een breed vervolg. Dat is de PPO-Academie: voor persoonlijke, professionele ontwikkeling (PPO). De PPO-Academie biedt jou het netwerk, kennis en vaardigheden om vanuit je eigen rol innovaties en ontwikkelingen in je organisatie te versnellen.

In deze workshop praten we je bij over de eerste ervaringen van gemeenten. En geven we je een update over de leerreis voor de Omgevingswet, die we samen met het VNG programma invoering Omgevingswet, de VNG Academie en de interbestuurlijke partners ontwikkelen. En over de leergang dienstverlening, die we onder andere in samenwerking met de Vereniging Directeuren Publiekszaken (VDP) vorm geven. Last but not least zijn we benieuwd naar jouw verwachtingen van de PPO-Academie!

  

  Spreker Gézieta van den Belt en Arend van Beek

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig