Deelsessie: 1.5 Business IT alignment

17-10-2016 • Geplaatst in VIAG congres door Renk Ruijter

Bij Business IT alignment gaat het om effectief inzetten en gebruiken van informatietechnologie (IT) om zo de doelstellingen van uw organisatie te bereiken. Daarbij moet een brug geslagen worden tussen het te verwachten rendement op IT-investeringen en de organisatiedoelen.

Business IT alignment is bedoeld als instrument om wederzijds vertrouwen te bereiken tussen bestuur/beleidmakers/beslissers en u als IT professional. Zo is de IT organisatie niet alleen een technisch verhaal, maar maakt het onderdeel uit van de organisatiestrategie en het verandermanagement.

 

Hub Gerats, CISSP | Corporate Information Security Officer | Consultant/trainer in Informatiebeveiliging en Privacy

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig