Gemeenten aan de slag met Govroam

16-08-2016 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Het Gemeentelijk Portfolio Overleg (GPO) heeft het projectvoorstel voor de opschaling van Govroam goedgekeurd.

Dit betekent dat voor eind 2017 gemeenten die een eigen wifi netwerk hebben, worden aangesloten op een landelijke authenticatieservice. Hierdoor wordt de toegang tot de gemeentelijke netwerken veiliger, betrouwbaarder en eenvoudiger. Medewerkers van gemeenten die werken met Govroam kunnen, wanneer ze op bezoek zijn bij een andere gemeente of overheidsdienst, die werkt met Govroam direct en veilig via wifi inloggen op hun eigen gemeentelijke netwerk. Govroam is één van de ICT infrastructuur projecten die deel uit maken van de Digitale Agenda 2020.

Meer informatie

Meer informatie of aanmelden om mee te doen? Kijk op de website van Govraom.nl

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig