Haarlem 'Digiproofste stad' van Nederland

29-01-2016 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Haarlem is uitgeroepen tot 'Digiproofste stad van Nederland' tijdens de Grote Digitale Stedencompetitie

De prijs werd uitgereikt door DSA-voorzitter Erik de Ridder en is voor de stad die de eerste editie van de Grote Digitale Steden Competitie wint

Haarlem liet Amersfoort, Schiedam en Enschede achter zich. De Grote Digitale Steden Competitie is een wedstrijd tussen de steden uit het netwerk van de Digitale Steden Agenda met als doel om overheidsdienstverlening te verbeteren en regeldruk te verminderen. Het gebruik maken van elkaars kennis rondom digitale oplossingen staat hierbij centraal. De competitie is een samenwerking tussen de Digitale Steden Agenda en Goed Opgelost!, een initiatief van het ministerie BZK. Goed Opgelost! voorziet in een grote database vol goede voorbeelden uit gemeenten op het gebied van digitalisering.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig