Uitnodiging ideeënsessie ¨Digital signage voor gemeenten¨

21-01-2016 • Geplaatst in King, Nieuwsbrief, VIAG en VNG door Frank Kerkhoven

De VNG heeft in 2015 het initiatief genomen voor de pilotstarter (http://depilotstarter.vng.nl). Dit zijn innovatieve pilots voor en door gemeenten. De meest interessante pilotprojecten zullen een financiële bijdrage ontvangen. In dat kader willen ze een ideeënsessie organiseren betreffende ¨digital signage voor gemeenten¨. Voor uitleg wat digital signage (digitale schermcommunicatie, interactie en transactie) is, zie het kader hierna. Ze denken daarbij aan de inzet ten behoeve van moderne, innovatieve, interactieve dienstverlening, klant- en/of medewerkersinteractie- en communicatie.

Lees hier meer over deze Denktank

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig