Deze 10 trends bepalen zakelijk Nederland in 2030

26-11-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Digitalisering zal nog meer zijn intrede doen in 2030, maar een aantal zaken blijven ook hetzelfde. 

Eurofiber, aanbieder van zakelijk glasvezel, heeft grootschalig onderzoek laten doen naar de impact van slimme technologie op leven, wonen, werken en ondernemen in 2030. Het onderzoek is gebaseerd op plausibele toekomstscenario’s geschreven aan de hand van gesprekken met het Rathenau instituut en uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction. Uit de resultaten zijn een tiental trends te ontdekken voor de zakelijke markt in 2030.  

Voor het volledige artikel klik hier

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig