Alle ambtenaren verzamelen! 9 oktober is het #A20dag!

22-09-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

 

Al voor de zesde keer wordt de Dag van de Ambtenaar 2.0 georganiseerd: met nul budget maar veel enthousiasme … om te laten zien dat het creëren van waarde niet om geld gaat. Dit jaar zijn alle ambtenaren te gast op het provinciehuis van Noord-Brabant in ‘s-Hertogenbosch. Er is keuze uit zo’n veertig sessies en het is helemaal gratis. Inschrijven kan op a20dag.pleio.nl

Een greep uit de inhoud: de Ambtenaar 2.0 Dag gaat over slimmer & eigentijds werken, serious gaming, persoonlijke presentatie, netwerkorganisatie, open data, open overheid, cybersecurity, apps, burger- en overheidsparticipatie, sociale media, webcare en ga zo maar door. Alles wat je nodig hebt om als ambtenaar bij de tijd te blijven.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig