Nieuw VIAG bedrijfslid Devoteam stelt zich voor

17-09-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Devoteam is een onafhankelijke ICT-dienstverlener voor overheden en bedrijven. De speerpunten van Devoteam zijn Business Analyse, Business Requirements Management, DevOps, SAFe (governance vraagstukken), Mobility en Managed Services. Daarnaast verzorgen wij internationaal erkende en gecertificeerde trainingen op het gebied van o.a. Business Analyse, Requirements Engineering en SAFe. Zie ook http://www.devoteam.nl/academy

Devoteam is betrokken bij advies en implementaties van de drie decentralisaties bij tal van gemeenten en ook bij begeleiding van aanbestedingen in het sociale domein.

Met hoogopgeleide gecertificeerde consultants levert Devoteam naast consultancy ook turnkey projecten voor haar klanten.

Devoteam is sinds 1997 actief in Nederland. De 130 medewerkers werken vanuit het hoofdkantoor in Diemen.

Als onderdeel van de Devoteam Group, beschikt Devoteam Nederland over een internationaal netwerk met ruim 3600 consultants in 20 landen. De Devoteam Group is gevestigd in Parijs en heeft een Euronext beursnotering aldaar. De Devoteam Group zet zich in voor duurzame ontwikkeling en onderschrijft daarmee het Global Compact van de Verenigde Naties.

Devoteam is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd en staat bekend om haar klantgerichtheid. Onder haar medewerkers scoort Devoteam steevast hoog in het Great Place to Work onderzoek.

Passion, Respect and Frankness 

Devoteam werkt vanuit deze drie kernbegrippen. Met Respect; gecertificeerde, gedreven, ondernemende professionals. Vanuit Frankness; een eerlijk advies en Met Passion; passie voor werk en het vak.

Specialismen

ICT, DevOps, SAFe, Cloud, Mobility, Consulting, Detachering, Java, .NET, Projectmanagement, Business Analyse, Requirements Management, Microsoft, Apple, Service Management, Infrastructuur, SharePoint, Xamarin.

 

Website: http://www.devoteam.nl

Hoofdkantoor: Wisselwerking 42, 1112 XR Diemen, Nederland. Telefoon +31 20 630 4750

Accountmanagement Overheid: Sjoerd Veen. Telefoon: +31 6 25 05 46 15

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig