8 oktober a.s. roundtable “Storage 360: alles dat u moet weten op weg naar nieuwe storage”

17-09-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

i³ groep en HP hebben gezamenlijk onderzoek gedaan naar de uitdagingen die Nederlandse organisaties ondervinden bij het beheer en gebruik van hun storage omgeving. De resultaten van dit onderzoek worden donderdag 8 oktober gepresenteerd tijdens de roundtablesessie: “Storage 360”. Behalve de resultaten van het onderzoek wordt de route naar een nieuwe storage omgeving belicht. De specialisten van i³ groep en HP gaan in op de keuzes die u moet maken, hoe het zit met databorging, exploitatie, SLA’s, (Hyper) Converged en welke technieken u een toekomstbestendig platform bieden.

Deze sessie is niet te missen voor IT-managers, CIO’s en IT Architecten die binnenkort met een storage vervanging geconfronteerd worden. Na deze roundtable heeft u de noodzakelijke kennis om op een gedegen manier te starten met het vervangen of herzien van uw informatie opslag. U krijgt praktische tips en best practices, advies voor het doorlopen van het selectietraject en inzicht in de huidige en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van informatie opslag.

Meld nu gratis aan en ontvang als eerste het e-book

De deelnemers van de roundtable sessie ontvangen als eerste het E-Book "Storage 360" waarin de belangrijkste bevindingen van het onderzoek worden samengevat en begeleid door advies van de specialisten van i³ groep.

Meer informatie en gratis aanmelden kan via http://i3-groep.nl/opslag-onderzoek/

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig