De gemeente Uden heeft zich als eerste laten meten in een unieke 3D360°Scan

26-06-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Deze scan is afgenomen door 3D360°Partners waar KMG initiatiefnemer van is. Na de eerste hectiek van de invoering 3D vond de gemeente Uden het tijd om kritisch te laten kijken naar haar bedrijfsvoering. Onderdeel van de uitgevoerde scan zijn o.a. onderwerpen als processen, sturen en verantwoorden, cultuur, besturing, architectuur, ICT, rechtmatigheid en compliance (naleving).Met de 3D360°Scan is de totale bedrijfsvoering in beeld gebracht. Op basis daarvan heeft 3D360°Partners voorstellen gedaan om de geconstateerde risico’s aan te pakken. Daarmee gaat Uden aan de slag om zo de dienstverlening naar de burgers te verbeteren. Gemeentesecretaris Jeroen Smarius: “We hebben nu inzichtelijk waar we ons op moeten richten om een sterke bedrijfsvoering onder de transformatiefase te leggen”. Lees meer in het Sociaal Bestek, nummer 3, jaargang 77 Artikel ‘3 D gemeente Uden vanuit 360°-perspectief bekeken’.

Link

· Voor link naar het artikel klik hier

· Link naar het bericht op website KMG klik hier

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig