Nieuw VIAG bestuurslid Rob Heimering stelt zich voor

26-04-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Op 27 maart jl. heeft de Algemene Ledenvergadering van de VIAG ingestemd met de benoeming van Rob Heimering als bestuurslid van de VIAG. Rob stelt zichzelf aan u voor.

Rob Heimering, geboren in 1958, getrouwd, 2 (inmiddels volwassen) kinderen. Beleidsadviseur Informatievoorziening bij gemeente Heerhugowaard. In het verleden heb ik zo'n beetje aan alle kanten van het ICT-bureau gezeten: te beginnen als vroege gebruiker van ICT systemen in diverse administratieve functies (vooral bij de gemeente Amsterdam, BWT, stadsdeel Noord), daarna als functioneel beheerder, I-adviseur, hoofd I&A, consultant/ projectleider (Cap Gemini) en nu dus weer terug in gemeenteland. Een van mijn eerste acties na mijn terugkeer was om weer snel lid te worden van de VIAG. Een van de meest plezierige kanten van werken aan de Informatievoorziening in gemeenteland vind ik namelijk de geweldig leuke en open sfeer waarin je met collega's uit het hele land ervaringen kunt uitwisselen. De VIAG is hierbij natuurlijk een fantastische netwerk-organisatie die je hiertoe alle kansen biedt. Mijn persoonlijke uitdaging binnen het VIAG bestuur is om zo veel mogelijk collega's in het land te betrekken in dit collegiale netwerk, want hiervan moeten we het allemaal hebben. Ik nodig jullie bij deze dan ook uit om mij ( of een andere VIAG collega) direct te benaderen als je ideeën hebt over hoe we ons netwerk kunnen versterken c.q. elkaar slimmer kunnen helpen.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig