IT Tomorrow; Windows 10

17-03-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief en Persbericht door Renk Ruijter

SPS produceert in samenwerking met AG uitzendingen onder de naam IT Tomorrow

Windows 10 komt er echt aan!

Nog lang niet alle details zijn bekend, maar de terugkeer van het Startmenu is alvast met gejuich begroet. De nieuwe interface maakt uitwisseling tussen verschillende devices eenvoudiger en de mogelijkheden voor multitasking zijn uitgebreid. Hoewel het huidige Windows 8 niet echt een succes is gebleken, werken wereldwijd toch zo’n 1,5 miljard mensen met een Microsoft besturingssysteem en dat maakt Windows tot een dominant platform.

Met versie 10 legt Microsoft de focus op de business professionals. Het bedrijf onderstreept daarmee dat er een nieuw tijdperk voor Windows is aangebroken. AG Hoofdredacteur Arjan Kors praat met Anton Jacobsen, auteur van verschillende boeken over Windows, en Christiaan Simonse (ICT regisseur) over de gevolgen en vernieuwingen van Windows 10.

Link naar: http://sps.nl/video/it-tomorrow-windows-10-voor-de-business/

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig