KING regelt externe inhuur via online marktplaats

05-03-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

KING regelt vanaf heden het inkoop- en inhuurproces voor een vijftal vakgebieden via een digitale marktplaats. Hiervoor maakt KING gebruik van de diensten van CTM Solutions. Op deze website worden specifieke aanvragen opengesteld voor zzp’ers en bedrijven die personeel verhuren of detacheren.

Digitale marktplaats

KING streeft naar een transparanter en efficiënter inkoop- en inhuurproces. De digitale marktplaats zal dit faciliteren. Opdrachten zullen op de website gepubliceerd worden. Iedereen met een geschikt profiel en CV kan op de opdracht reageren. Het team achter de digitale marktplaats bewaakt de prijs en de kwaliteit van de aanbieders.

Registreren en gunning

Het platform is bedoeld voor alle bedrijven, zo ook voor midden- en kleinbedrijven en zzp’ers. Om op de hoogte te blijven van de opdrachten die door KING worden uitgezet, dient u zich eerst te registeren. Wanneer er een nieuwe opdracht binnen het vakgebied open is, ontvangen de geregistreerde bedrijven hier automatisch een e-mail over. Vervolgens kan er door kandidaten een bieding worden uitgebracht. Binnen vier weken maakt KING de definitieve uitslag van de gunning bekend.

Het eerste vakgebied, informatiemanagement en architectuur, is al opengesteld. De overige vier vakgebieden volgen deze maand. Dit betreft de vakgebieden project- en programmamanagement, standaardisatie, communicatie en secretariële en projectondersteuning.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig