Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Ruben Spruijt van PQR gaat nieuw avontuur aan

03/03/2015

CTO zet volgende stap in carrière

De Meern, 3 maart 2015

PQR’s CTO en drijvende kracht achter diverse initiatieven, Ruben Spruijt, gaat PQR verlaten. Dit heeft hij eind vorige maand intern aangekondigd en treedt hier nu mee naar buiten. “Time to move ahead”, aldus Ruben Spruijt.

Ruben Spruijt, Chief Technology Officer (CTO), gaat PQR per 1 mei aanstaande verlaten. Hij heeft zich ruim 12 jaar met groot enthousiasme ingezet voor PQR, eerst als Solution Architect en later als CTO. Ruben is de drijvende kracht geweest achter diverse initiatieven en zette zijn kennis en kunde in bij verschillende ICT-vraagstukken die spelen bij PQR’s klanten.

Ruben en PQR

In de afgelopen jaren heeft Ruben bijgedragen aan het succes van PQR met zijn bijzondere expertise op het gebied van werkplekoplossingen. Hij inspireerde menig collega en leverancier en ondersteunde vele activiteiten: van visie en strategie tot innovatieve oplossingen in de ICT-markt. Als adviserend CTO vertegenwoordigde hij PQR op vele podia en deelde hij zijn expertise met PQR’s klanten middels workshops en diverse publicaties. Als enige Nederlander met de drie virtualisatie-awards Citrix Technology Professional (CTP), Microsoft Most Valuable Professional (MVP) en VMware vExpert, was hij een waardige aanvulling op het brede expertisegebied van PQR. Hij is medeoprichter van Project VRC en auteur van diverse whitepapers die over de gehele wereld gedownload en gelezen worden.

Talentontwikkeling

Ronald Schaap, Algemeen Directeur PQR: “Bij PQR heeft Ruben de vrijheid en mogelijkheden gekregen om zich dusdanig te ontwikkelen dat hij nu een volgende stap in zijn carrière kan zetten. Het mag duidelijk zijn dat wij Ruben zullen missen, niet alleen op werkgebied, maar ook als persoon. Wij hopen in de toekomst nog veel met hem samen te kunnen werken en wensen hem veel succes toe in zijn nieuwe baan.”

Bas ter Heurne, Sales Manager PQR:

“We hebben vele mooie projecten gerealiseerd en ik ben trots op de successen die we samen geboekt hebben. Dat Ruben een nieuwe uitdaging aangaat om zijn groei voort te zetten is een begrijpelijke stap. Natuurlijk zullen we Ruben missen, maar ik ben er van overtuigd dat we met de kennis en expertise die PQR in huis heeft, onze dienstverlening voort kunnen zetten op de manier zoals klanten dat van ons gewend zijn.”

Met het vertrek van Ruben zullen de werkzaamheden die de CTO-functie met zich meebracht door een vast team van architecten die reeds bij PQR in dienst zijn, opgepakt worden. PQR blijft onveranderd een kennisorganisatie met 70 experts die klaar staan om klanten over de functioneel- en technisch inhoudelijke as te blijven informeren.

Persoonlijke note Ruben

Graag geven wij Ruben het woord om uitgebreid in te gaan op zijn keuze voor een nieuw avontuur. Wij verwijzen u daarvoor naar zijn persoonlijke blog.  

Over PQR

PQR is uw advies- en implementatiepartner voor professionele ICT-infrastructuren met focus op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken met optimale gebruikerservaring.

Met het ontwerpen en realiseren van een stabiele ICT-omgeving voorziet PQR u in de ‘IT van Morgen’, zonder dat processen complexer worden. Eenvoud in ICT, dat is waar PQR voor staat.

Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving en zijn te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij de ICT-voorziening van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering. Hierbij spelen het Software Defined Datacenter, cloud computing, virtualisatie, Application & Desktop Delivery, Enterprise Mobility, security en Identity & Access Management een belangrijke rol.

Naast aantoonbare referenties beschikt PQR over een brede expertise op het vakgebied, getuige de vele hoogste partnerstatussen en certificeringen. PQR is onder meer Cisco Premier Partner, Citrix Platinum Solution Advisor & Elite Partner, HDS Platinum Partner, HP Platinum Partner, meervoudig Microsoft Gold Partner, NetApp Star Partner, RES Platinum Partner en VMware Premier Partner.

PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers.

Meer informatie en beeldmateriaal

PQR,

Karin Mulder,

Marketing & Communicatie Manager,

tel: +31 (0)30 6629729,

e-mail: karin.mulder@pqr.nl