Whitepaper SPS “Performanceonderzoek VMware”

22-01-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Vanuit infrastructuurtesten komt regelmatig feedback dat de performance van een server based computing (SBC) of virtual desktop infrastructure (VDI) omgeving niet voldoet aan de verwachtingen. Dit kan de algehele performance van de sessie zijn of de performance van een specifieke applicatie. Deze feedback concentreert zich niet rond een specifiek (desktop-)virtualisatie product, maar komt voor bij elke combinatie van hypervisors (VMware ESXi, Microsoft Hyper-V), desktop-virtualisatieproducten (Citrix XenDesktop, Microsoft Remote Desktop Services) en applicaties.

Nadat is vastgesteld dat de storage en het netwerk ruim kunnen voldoen aan de gevraagde IOPS en bandbreedte, is een onderzoek uitgevoerd naar de CPU performance van de servers.

Voor de whitepaper klik hier

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig