Regio's

Klik voor toegang naar de pagina's van de regio op de naam van de regio.

Regio 1 - Noord Holland

Regio 2 - Zuid Holland

Regio 3 - Midden Nederland (Utrecht)

Regio 4 - Zeeland / West Brabant

Regio 5 - GesIChT / Oost Brabant

Regio 6 - Limburg

Regio 7 - Gelderland / Flevoland / Overijssel

Regio 8 - Friesland / Drenthe / Groningen

Regio 9 - IMG 100k+

 

Regiovoorzitters en afgevaardigden

De regio's hebben een eigen bestuur en organiseren activiteiten die gebonden zijn aan de regio. Aangezien de leden een heel directe relatie hebben met de regio's ligt dáár de kracht van de VIAG. De VIAG is een organisatie van, voor en dóór leden. Daarnaast is het het ook een gecombineerd overleg met de collega's van de Gebruikersverenigingen van Centric en Pink Roccade om de "overleglast" tot een minimum te beperken en van elkaar te kunnen leren.

De leden van het bestuur schuiven aan bij de overleggen in de regio's om het contact met de landelijke organisatie te onderhouden en de ontwikkelingen over en weer te kunnen delen. U kunt daar uw stem laten horen, en dat stellen wij zeker zeer op prijs!

Het VIAG bestuur ondersteunt de regio's waar mogelijk ook financieel, maar het moge duidelijk zijn dat maar op heel beperkte schaal mogelijk is. Er is een kleine "lief en leed" pot waar aanspraak op gemaakt kan worden, maar alleen na vooraf afstemming daarover te hebben gehad met de vertegenwoordiger uit het bestuur, die dat intern zal bespreken.

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig