Jaarverslag 2013

 
 
 
 

Voorwoord door de voorzitter

 
Arend van Beek
Het werkveld van de gemeentelijke informatie- en automatiseringsprofessional verandert voortdurend. De VIAG verandert daar in mee. Als Vereniging voor I&A professionals bieden wij een platform om kennis te delen, en treden we namens onze leden op als gesprekspartner van verschillende partijen zoals KING. Hierbij constateren wij dat wij het als bestuur niet alleen kunnen, maar ook niet willen. We zijn van mening dat de kennis en kunde van onze leden, zowel bedrijven als gemeenten meer kan worden ingezet. Slim samenwerken dus!

Ook andere vakverenigingen hebben hierbij onze aandacht. Het is de kunst om hiervoor een goede vorm te vinden. Samen met een groep van zowel leden als stakeholders uit de omgeving van de VIAG hebben we hierover gebrainstormd. Er komen veel onderwerpen op gemeenten en daarmee op de VIAG af, en het is daarbij van belang om keuzes te maken en daar de focus op te houden. Dat maakt het mogelijk om tijdig aan de gesprekstafel te zitten.

Samen met de regiovoorzitters van de VIAG werken we dit verder uit. U heeft het al gemerkt aan de diverse oproepen voor ondersteuning in de nieuwsbrief. Zo is de aanpassing van onze contributiestructuur een stap die past bij deze doelen. Door deze aanpassing is de drempel om VIAG-lid te worden verlaagd. Daarmee zijn er meer leden en meer kennis beschikbaar om een bijdrage te leveren aan de actieve vakvereniging VIAG.

In dit jaarverslag blikken we terug op wat we in 2013 hebben bereikt. In 2014 willen we als vakvereniging een belangrijke bijdrage leveren aan wat er op u als I&A professionals afkomt. Dat doen we graag samen met u, de leden van de vereniging.Namens het VIAG bestuur

Arend van Beek, voorzitter VIAG
 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig